Verenigingen en turnhallen

Jaarlijkse onafhankelijke inspectie

"Turnhallen"

De merkonafhankelijke inspectie van turnhallen is ook een specialisme van MB-Sports
Dit doordat wij in het verleden zelf turnhallen hebben ingericht en ontworpen en van oorsprong helemaal uit de turnwereld komen.

Wij zijn bij elk merk op de hoogte van de nieuwste technieken en we weten wat turnen is.

Een turnhal wordt in het algemeen 1x per jaar geïnspecteerd en bij extreem gebruik en natuurlijk in overleg met u meerdere keren per jaar.

MB-Sports zorgt voor een technisch goed uitgevoerde inspectie die over het algemeen een dag duurt.

Vervolgens krijgt u binnen een week na de inspectie een duidelijk rapport met alle bevindingen digitaal aangeleverd inclusief foto s.

In dit rapport vindt u een lijst met alles wat er in de turnhal aanwezig is met daarbij aangegeven of de materialen goedgekeurd of afgekeurd zijn.

Afgekeurde materialen worden gemerkt met een afkeurstickertje en in het rapport wordt vermeld wat er aan de hand is. Daarbij vermelden wij natuurlijk een advies wat betreft de actie(s) die u het beste kunt ondernemen.

Kleine reparaties worden tijdens de inspectie direct verricht en voor grotere reparaties maken wij een reparatieofferte, waarna wij deze, in overleg met u, zo snel mogelijk verrichten.


"Verenigingen"

Veel verenigingen zitten in sportaccommodaties waarin zij niet alleen gebruik maken van de materialen die ter plaatse worden aangeboden maar maken ook gebruik van eigen sportmaterialen.

Deze spullen worden lang niet altijd meegenomen in de jaarlijkse inspectie van de sportaccommodatie.

De redenen hiervoor zijn vaak de verschillende merken of bepaalde financiële overwegingen.


Het is heel belangrijk voor iedere vereniging om goed na te gaan of de eigen materialen wel of niet meegenomen worden in de jaarlijkse inspectie van de sportaccommodatie.

Worden uw materialen wel meegenomen in de jaarlijkse inspectie, zorg dan wel dat u als vereniging ook het inspectierapport ieder jaar in handen krijgt. Zo kunt u zelf controleren of de juiste materialen zijn geïnspecteerd en u heeft het rapport direct bij de hand als dat nodig is waarmee u aan de verzekeringseisen voldoet.


Worden uw materialen niet meegenomen in de jaarlijkse inspectie, dan heeft MB-Sports voor u de volgende oplossing: Voor een nette standaardprijs van €156,- voeren wij de inspectie uit van maximaal 4 toestellen. Voor elk extra te inspecteren toestel betaalt u maar €12,- bij. De standaardprijs is inclusief voorrijden binnen Zuid-Holland. Is het zaaladres buiten Zuid-Holland, dan komt alleen de extra rijtijd er nog bij. De totaalprijs is dus afhankelijk van het aantal toestellen en de reistijd. Heeft u interesse in deze service dan mailt u eenvoudig uw adres en welke toestellen u wil laten inspecteren. Op grond van die gegevens kunnen wij een scherpe en duidelijke offerte maken zodat u geen risico loopt op onverwachte extra kosten.